Foto's


Badkamer

Prachtige badkamer in een nieuwbouwwoning, witte marmerlook tegels, messing elementen, schitterend


Trappenhuis in Amsterdam

Mooi project in het centrum van Amsterdam, renovatie van het trappenhuis inclusief de bordessen bij de lift gedeeltes. Dikke marmeren tegels en trapdelen in dikbed geklopt, een hele klus maar het resultaat is fantastisch en heel veel plezier aan mogen beleven.


2 Badkamers 

Schitterend project, nieuwbouwwoning met 2 badkamers, prachtige tegels, met veel plezier aan gewerkt.


Badkamerrenovatie

Een complete badkamerrenovatie en uitbreiding.

De deur is verplaatst en zo 1m2 extra ruimte gecreeerd, leidingen omgelegd, dekvloer erin en betegeld met gerectificeerde 30x90cm hoogglans tegels op de wanden en de vloer antraciet.


Badkamerrenovatie

Hieronder ziet u enkele foto's van de renovatie van een badkamer. Het plafond werd verlaagd en er zijn spots gemonteerd, de douchehoek kreeg een prachtige natuursteen uitstraling, samen met de chromen elementen en de donkere tegels op de overige wanden is het een plaatje geworden.


Welkomsthal van een hotel, de vloer mogen maken.

Hier ziet u foto's van het eindresultaat van het betegelen van de ingang van een 5-sterrenhotel in het zuiden van Duitsland.

De tegels voor de rand zijn met water gesneden en speciaal gemaakt om aan de wensen van de eigenaar van het hotel te voldoen.


Diverse projecten

Hier nog enkele foto's van diverse projecten waaronder het zetten van een natuurstenen vloer in de welkomsthal van een bedrijfspand, het betegelen van zwembad en sauna in de kelder van een hotel, invalide toilet en wasruimte en nog 2 badkamers.


Achtertuinrenovatie

Hier ziet u hoe GPTotaal een achtertuin onder handen neemt. Nabij het centrum van Amsterdam, deze achtertuin was alleen via de woning te bereiken, het was een hele klus!

Op de vraag of er een plantenbak gerealiseerd kon worden was het antwoord natuurlijk: "ja!"